FANN BIOSUODATIN kaikille jätevesille


FANN pienpuhdistamosta on kaksi versiota: wc- ja pesuvesille ja pelkille pesuvesille. Wc-ja pesuvesien käsittelyyn tarkoitettu järjestelmä koostuu kolmesta osasta:

1. Fosforin saostusyksikkö

Laite annostelee fosforinsaostusaineen sisältä kiinteistöstä ja puhdistettu fosfori pysähtyy saostussäiliöön muun lietteen kanssa. EkoTreat saostusainetta kuluu yksi kanisteri vuodessa per 1. asukas. Annostelija hälyttää kun on aika vaihtaa kanisteri. Sopimuksesta saat oikean vaihtovälin mukaisesti kanisterin paikan päälle toimitettuna.

2. Saostussäiliö

Saostussäiliöön jää puhdistettu fosfori, kiintoaine ja rasvat. Saostussäiliö tyhjennetään 1-2 kertaa vuodessa järjestelmästä ja käytöstä riippuen.  Tyhjennys tapahtuu imuautolla. Saostussäiliön testattu erottelukyky suojaa biologisen vaiheen ja elinkaari laitteistolla on mahdollisimman pitkä.

3. Biosuodatin

Tässä vaiheessa tapahtuu biologinen puhdistus ja jälkipuhdistus. Suodattimessa ainoa liikkuva osa on puhallin. Se on varustettu hälyttimellä, jos puhallin lakkaa toimimasta tulee tilanteesta hälytys. Muuta huoltoa suodatin ei vaadi. Kiitos matalan asennuskorkeuden, voidaan FANN pienpuhdistamo asentaa kaikenlaisille tonteille! Asennus voidaan tehdä maan alle tai eristettynä myös maan päälle.

Tämä on tilaustuote. Kysy lisätietoja myymälästämme.

Lisää tietoa tuotteista löydät täältä.

6400,00 €

Tuotetiedot:

Katso asennusohjeet täältä.

Fann tuotteet