BioRami 300


BioRami-harmaavesipuhdistamo käsittelee kaikki kiinteistön pesu- (suihku-) ja talousvedet.
BioRami 300 ei sovellu tiskikoneen vesien puhdistamsieen, valinta silloin BioRami 500
BioRami-harmaavesipuhdistamo on nopeasti ja kustannustehokkaasti asennettava, toimintavarma ratkaisu, jolla voidaan korvata perinteinen maapuhdistamo- tai moduulikenttä. BioRamin toiminta perustuu aktiiviseen biofilmiin. Biofilmi syntyy vesisäiliössä olevien mikrobisäkkien pinnalle, kun jätevesi jaetaan tasaisesti jakajalta biosäkeille. Mikrobit käyttävät hyväkseen jäteveden sisältämiä ravinteita. Mikäli taloudessa on käytössä astianpesukone, jätevesi sisältää rasvaa ja kiintoaineita, jotka kerätään erilliseen saostuskaivoon ennen biosäkkejä. Puhdistunut vesi ohjataan purkuputkella esim. avo-ojaan tai imeytetään maaperään.
- sähkötön
- kemikaaliton
- patentoidut mikrobisäkit
- pieni tilantarve - ei vaadita maapuhdistamokenttää
- nopea, siisti ja kustannuksia säästävä asennus
- helppo huoltaa

1050,00 €

Harmaiden jätevesien puhdistukseen Wavin-Labko Oy on tuonut markkinoille uuden kotimaisen, biologisen harmaavesipuhdistamon.

Puhdistamo jäljittelee perinteistä maasuodatinta, mutta puhdistamossa suodatus tapahtuu säiliön sisällä. Pienikokoisen BioRami-puhdistamon toiminta perustuu aktiiviseen biofilmiin. Biofilmi on mikrobien muodostama kerrostuma, joka kasvaa puhdistamoon asennettavien biosäkkien pinnalle mikrobien käyttäessä hyväkseen jäteveden sisältämiä ravinteita.

BioRami-puhdistamo ei vaadi suodatinmassojen vaihtoa eikä ympärilleen maapuhdistamokenttää, vaan puhdistamo on itsenäisesti toimiva ja ympäristöystävällinen.

Puhdistunut vesi voidaan ohjata suoraan avo-ojaan tai vaihtoehtoisesti imeytetään maaperään.