BioRami 500


BioRami-harmaavesipuhdistamo käsittelee kaikki kiinteistön pesu- (suihku-) ja talousvedet.
myös tiskikoneen vedet.
BioRami-harmaavesipuhdistamo on nopeasti ja kustannustehokkaasti asennettava, toimintavarma ratkaisu, jolla voidaan korvata perinteinen maapuhdistamo- tai moduulikenttä. BioRamin toiminta perustuu aktiiviseen biofilmiin. Biofilmi syntyy vesisäiliössä olevien mikrobisäkkien pinnalle, kun jätevesi jaetaan tasaisesti jakajalta biosäkeille. Mikrobit käyttävät hyväkseen jäteveden sisältämiä ravinteita. Mikäli taloudessa on käytössä astianpesukone, jätevesi sisältää rasvaa ja kiintoaineita, jotka kerätään erilliseen saostuskaivoon ennen biosäkkejä. Puhdistunut vesi ohjataan purkuputkella esim. avo-ojaan tai imeytetään maaperään.
- sähkötön
- kemikaaliton
- patentoidut mikrobisäkit
- pieni tilantarve - ei vaadita maapuhdistamokenttää
- nopea, siisti ja kustannuksia säästävä asennus
- helppo huoltaa

1650,00 €

Puhdistamo jäljittelee perinteistä maasuodatinta, mutta puhdistamossa suodatus tapahtuu säiliön sisällä. Pienikokoisen BioRami-puhdistamon toiminta perustuu aktiiviseen biofilmiin. Biofilmi on mikrobien muodostama kerrostuma, joka kasvaa puhdistamoon asennettavien biosäkkien pinnalle mikrobien käyttäessä hyväkseen jäteveden sisältämiä ravinteita.

BioRami-puhdistamo ei vaadi suodatinmassojen vaihtoa eikä ympärilleen maapuhdistamokenttää, vaan puhdistamo on itsenäisesti toimiva ja ympäristöystävällinen.