Uutiset

01.02.2017 15:23

ASTA Rakentaja messut aloittavat vuoden 2017

UUTUUKSIA ASTA 2017 MESSUILLA TAMPEREELLA 3.-5.2.2017

Niin kuin aina keväällä. Uutuudet pulpahtavat esiin ja vanhoissakin on tapahtunut pientä parannusta. Messut ovat vuorostaan hyvä paikka tuoda uutuuksia esille

Lue lisää »
15.06.2016 14:32

Hiedanrannan vanhassa Kuivaamossa on kuiva yleisökäymälä

Ensimmäistä kertaa Suomen historiassa on koko festavaalien sanitaatiohuolto päätetty toteuttaa kuivakäymälöillä. Kuivakäymälät on alueelle tilattu DT-keskus Kuivakäymälästä, joka on pirkanmaalainen pitkän linjan kuivakäymäläteknologian osaaja. DT-keskuksen Raini Kiukas on suunnitellut käymälät yhteistyössä alueen rakentajan kanssa ja toimittanut kuivakäymäläjärjestelmät Kuivaamoon. ”Kova homma on ollut suunnitella tällaista ensimmäistä kertaa, mutta lopputulos puhuu puolestaan. Festarikävijät saavat kerrankin hajuttoman ja mukavan käymäläkokemuksen ja koko hommaan ei käytetä tippaakaan vettä. Myös ravinteet käytetään osin alueella hyödyksi tänä kesänä”, Kiukas kehuu. Kuivakäymälöistä pääsee nauttimaan myös jatkossa kaikissa Kuivaamon kulttuuritapahtumissa.
Lue lisää »
25.11.2015 16:26

Jätevesitietoutta ja kolutusta Tampereelta

Jätevesitietoutta Tampereelta TAKKsta

Hajajätevesikentän avajaisia pidetään Tampereen aikuiskoulutuskeskuksessa (TAKK) Kurssikeskuksenkatu 11 Tampere Nirva tiistaina 1.12.2015 klo 12-14.  TAKKsta voi sitten vielä jatkaa KVVY:n laboratorioon. Siellä on avoimien ovien päivä. Meillä on Tampereella todella hieno ympäristö- ja elintarvikelaboratorio www.kvvy.fi

Tilaisuudessa esitellään uusi jätevesikenttä, jonka tarkoitus on olla osa oppilaitoksen opetusta. Myös muut alalla työskentelevät voivat käyttää kenttää ja laite-esittelyä hyödykseen.

TAKKssa voit oppia putkimieheksi ja jätevesimestariksi.Uusi jätevesimestarin koulutusohjelma alkaa vielä tänä syksynä. Mestari osaa valmistuttuaan suunnitella ja valvoa sekä ohjata ja opastaa vaikka omassa firmassa.

Ota pikaisesti yhteys petra.lattunen@takk.fi

https://moodle.takk.fi/pluginfile.php/48561/course/section/12822/HAJAVESI_2.png

 
Lue lisää »