Wostman EcoDry istuin + säiliö


Wostman ECO-DRY™ on ympäristöystävällisin, erotteleva vaihtoehto. Se on päivänselvä valinta sinulle joka haluat parhainta mahdollista mukavuutta ja oikean vessan tuntua. Sen jokainen osa on kehitetty niin helppokäyttöiseksi, ekologiseksi ja hygieeniseksi kuin mahdollista. Posliini pysyy siistinä ja on miellyttävämpi kuin muovi. Lisäksi se on huomattavasti kestävämpi pitkällä tähtäimellä.

Käymälän istuin erottelee etukulhon avulla virtsan kiinteästä ja neste johdetaan omaan säiliöön tms. Etukulho on mahdollista huuhdella vedellä, mikäli sinulla on vettä saatavilla. Huuhteluun käytetään noin 1 dl vettä kerrallaan. Vesi johdetaan sen jälkeen käytettävään säiliöön tai muuhun vastaavaan. Jos juoksevaa vettä ei ole käytössä riittää että etukulhon huuhtelee silloin tällöin vedellä. Mitään kemikaaleja ei tarvita.


Tilapäisesti loppu

Ilmoittakaa minulle, kun tuotetta on taas varastossa

sulje

Tuotetiedot:
           Säiliön tilavuus 80
           lstuimen korkeus 47 cm
           Säiliön ilmanvaihtoputken läpimitta 100 mm
Virtsa erotellaan kiinteästä jätteestä. Tämä mahdollistaa hajuttoman jätteen ja virtsan käytön kasvien ravinteena. Kiinteät jätteet putoavat alas käytössä olevaan keräilyastiaan missä niistä haihtuu kosteus ja ne kuivuvat. Käytettäessä tuuletinta kiinteät jätteet kuivuvat täysin ja bakteerit sekä virukset kuolevat. Perhekäytössä 80 litran säiliö täyttyy noin 3 kuukaudessa. Tyhjennettäessä tällaisen säiliön sisältö painaa noin 10-20 kiloa.

Lisää esiitteestä