Kuivakäymälä sisälle


Toimiva kuivakäymälä on käymälän sisälle asentamisen ehto. Kuivakäymälä voi olla kokonaan vedetön tai erittäin vähän vettä käyttävä käymälä. Kuivakäymälämalleja löytyy sekä jatkuvasti lämpimiin sisätiloihin että kylmiin tiloihin. Ulkotiloihin ja talvella kylmiksi jääviin tiloihin sopivat kuivakäymälät, joissa ei ole lämmittimiä, herkästi rikkoontuvia tai muita jäätymiselle alttiita osia.  

Kuivakäymälää sisälle valittaessa on aina huolellisesti huomioitava käymälän sijoituspaikka. Tuuletuksen, korvausilman ja huollon on pelattava yhteen. Näin saadaan aikaan hajuton ja miellyttävä käymälätila.

Käymälälaitteiden nimitys ei ole vakiintunutta. Yleisin tapa on luokitella ne laitteen toimintatavan mukaan eli prosessin mukaan. Erotteleva käymälä erottelee nesteen ja kiinteän aineen.

Kompostoivia käymälöitä sisälle on joko yhden kerroksen ratkaisuja tai niin, että kompostisäiliö on suoraan alakerrassa. Myös erottelevia posliini-istuimia on valittavissa.

Aina toimiva malli on yöastia.

Kuivakäymälä sisälle - runsaasta valikoimastamme löytyy jokaiseen kohteeseen laadukas ratkaisu niin lämpimiin kuin kylmiinkin tiloihin.  Suuret ratkaisut suunnitellaan aina tapauskohtaisesti.

Kuivakäymälä
= kompostoiva
= polttava / tuhkaava
= pakastava