Toimitusehdot


If you order products outside of Finland, please contact kopli@kopli.fi


Toimitusehdot Suomessa


Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Kopli Oy / DT –keskus Kuivakäymälä, y-tunnus 0971434-1. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Toimialue on Suomi. Erillisestä sopimuksesta myyntiä myös EU-maihin.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Pidätämme oikeuden hintojen ja rahtikulujen muutoksiin.


Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.dt-keskus.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Asiointiin verkkokaupassamme tarvitset voimassaolevan sähköpostiosoitteen. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, ota yhteys myymäläämme info@dt-keskus.fi tai soittamalla p.050 4938145


Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

• tilatut tuotteet

• tuotteiden hinnat

• toimituskulut

• tilauksen loppusumman


Toimituskulut

Kopli Oy / DT –keskus perii jokaisesta tilauksesta toimituskulun (lähetys- ja käsittelykulut), joka maksetaan tuotteen tilauksen tai toimituksen yhteydessä. Toimituskulu määräytyy tuotteen koon ja painon mukaan ja se ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Toimituskuluihin sisältyy Postiennakolla maksettaviin tilauksiin lisätään myös postiennakosta aiheutuva kulu. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna. Nämä toimitukset tapahtuvat vain Suomeen.


Ulkomaille tilattaessa ota yhteys sähköpostilla kopli@kopli.fi.


Maksaminen

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. 

Myymälässä tuotteet voidaan maksaa käteisellä tai pankkiortilla (Nets Denmark A/S, Finnish Branch, Business ID: 2858201-4)


Maksutavat                                                               


Verkkopankit

Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Maksujan välittäjä on Klarna Bank AB (publ)Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi, Y-tunnus/VAT numero: SE556737 -0431 ja se on sinulle  turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. 


Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Klarna Bankin hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle., kun tuote lähtee toimitukseen Turvallista, helppoa ja nopeaa!


Lasku

Tuotteen voi hankkia myös laskulla. Osamaksusta ota yhteys kauppiaaseen


Ennakkomaksu, tilisiirto

Tilisiirto maksetaan tilisiirtolomakkeella, joka luodaan automaattisesti verkkokaupassamme tilauksesi jälkeen. Tilisiirtolomake lähetetään myös sähköpostiisi. Tuote lähetetään 2-4 arkipäivän sisällä tilauksestasi.


Postiennakko

Tuote maksetaan Postissa noudon yhteydessä. Postiennakolla maksettaviin tilauksiin lisätään myös postiennakosta aiheutuva kulu.


Toimitusaika

Tilattu tuote / tuotteet toimitus kestää kaikkiaan 3-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta. Kaikki toimitukset tapahtuvat joko Matkahuollon tai Suomen Postin kautta, elleivät kuluttaja ja myyjä muuta erikseen sovi. Muita tapoja on Kopli Oy:n lähialueille tuottama oma kuljetus.


Palautukset

Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla käyttämättömiä. Palautuksista ilmoitetaan sähköpostitse osoitteeseen  info@dt-keskus.fi. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuneet rahtikulut.


Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Jos tuote on rikkoutunut toimituksessa, on siitä välittömästi ilmoitettava DT –keskus Kuivakäymälään puhelimella 050 4938145 tai sähköpostiin info@dt-keskus.fi. Kun asiakas on palauttanut tuotteen lähetämme asiakkaalle uuden tuotteen.