Voimassa 1.3.2014 alkaen

If you order products outside of Finland, please contact info@dt-keskus.fi.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Kopli Oy / DT –keskus Kuivakäymälä, y-tunnus 0971434-1. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Toimilaue on Suomi. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.dt-keskus.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Asiointiin verkkokaupassamme tarvitset voimassaolevan sähköpostiosoitteen. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, ota yhteys myymäläämme info@dt-keskus.fi tai soittamalla p.050 5722257.

Tilausvahvistus
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:
• tilatut tuotteet
• tuotteiden hinnat
• toimituskulut
• tilauksen loppusumman

Toimituskulut
Kopli Oy / DT –keskus perii jokaisesta tilauksesta toimituskulun (lähetys- ja käsittelykulut), joka maksetaan tuotteen tilauksen tai toimituksen yhteydessä. Toimituskulu määräytyy tuotteen koon mukaan ja se ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Toimituskuluihin sisältyy Postiennakolla maksettaviin tilauksiin lisätään myös postiennakosta aiheutuva kulu. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna. Toimitukset tapahtuvat vain Suomeen.

Ulkomaille tilattaessa ota yhteys sähköpostilla kopli@kopli.fi

Maksaminen
Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Maksutavat                                                                                                                  

Verkkopankit
Klarna maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Klarna hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Lasku

Tuotteen voi hankkia laskulla vain erillisellä sopimuksella kauppiaan kanssa.

Ennakkomaksu, tilisiirto

Tilisiirto maksetaan tilisiirtolomakkeella, joka luodaan automaattisesti verkkokaupassamme tilauksesi jälkeen. Tilisiirtolomake lähetetään myös sähköpostiisi. Tuote lähetetään 2-4 arkipäivän sisällä tilauksestasi.

Postiennakko

Tuote maksetaan Postissa noudon yhteydessä. Postiennakolla maksettaviin tilauksiin lisätään myös postiennakosta aiheutuva kulu.

Toimitusaika
Tilattu tuote / tuotteet lähetetään 2-4 arkipäivän sisällä tilauksesta. Tilattu tuote / tuotteet toimitus kestää kaikkiaan 3-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta. Kaikki toimitukset tapahtuvat joko Matkahuollon tai Suomen Postin kautta, elleivät kuluttaja ja myyjä muuta erikseen sovi. Muita tapoja on Kopli Oy:n lähialueille tuottama oma kuljetus tai maahantuoja suora toimitus.

Palautukset
Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla käyttämättömiä. Palautuksista ilmoitetaan sähköpostitse osoitteeseen info@dt-keskus.fi. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuneet rahtikulut.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset
Jos tuote on rikkoutunut toimituksessa, on siitä välittömästi ilmoitettava DT –keskus Kuivakäymälään puhelimella 050 5722257 tai sähköpostiin info@dt-keskus.fi. Kun asiakas on palauttanut tuotteen lähetämme asiakkaalle uuden tuotteen.