Toimitusehdot


If you order products outside of Finland, please contact info@dt-keskus.fi


Toimitusehdot Suomessa


Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy DT-keskus / JKS-Ympäristötekniikka, Y-tunnus 1413359-2. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Toimialue on Suomi.

Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron (01.02.2021, 24%). Pidätämme oikeuden hintojen ja rahtikulujen muutoksiin.


Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.dt-keskus.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Asiointiin verkkokaupassamme tarvitset voimassaolevan sähköpostiosoitteen. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, ota yhteys myymäläämme info@dt-keskus.fi tai soittamalla / tekstiviestillä p.050 5611096


Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

• tilatut tuotteet

• tuotteiden hinnat, sisältäne toimituskulut

• tilauksen loppusumman


Toimituskulut

DT-keskus perii jokaisesta tilauksesta toimituskulun (lähetys- ja käsittelykulut), joka maksetaan tuotteen tilauksen tai toimituksen yhteydessä. Toimituskulu määräytyy tuotteen koon ja painon mukaan ja se ilmoitetaan tilauksen yhteydessä / on tuotteen hinnassa.  

Postiennakolla maksettaviin tilauksiin lisätään myös postiennakosta aiheutuva käsittelykulu, 10,- €. Tilaus sähköpostilla. 

Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna. tuote lähetetään sen jälkeen kun lasku on todistettavasti maksettu. Ennakkomaksuun lisätään laskutuskuluna 10,- €, sähköpostilaskuna. Paperilaskuun + 5,- €.

Kaikki toimitukset ilmoitetuin lähetyskuluin tapahtuvat vain Manner-Suomeen.


Ulkomaille tilattaessa ota yhteys sähköpostilla: info@dt-keskus.fi.


Maksaminen

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. 


Maksutavat                                                               

Verkkopankit / Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Paytrail Oyj:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle, kun tuote lähtee toimitukseen. 


Collector Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: DT-Keskus.fi verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 3,80 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty KAUPPIAAN NIMI verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 30,7 %, luottokustannusten yhteismäärä 433 €, maksettava kokonaismäärä 1 433 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:
Tarkempi palvelukuvaus: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf


Turvallista, helppoa ja nopeaa!


Ennakkomaksu, tilisiirto

Tilisiirto maksetaan tilisiirtolomakkeella, joka luodaan automaattisesti verkkokaupassamme tilauksesi jälkeen. Tilisiirtolomake lähetetään myös sähköpostiisi. Tuote lähetetään 2-4 arkipäivän sisällä tilauksestasi.


Postiennakko

Tuote maksetaan Postissa noudon yhteydessä. Postiennakolla maksettaviin tilauksiin lisätään myös postiennakosta aiheutuva kulu. Postiennakkotoimituksesta sovittava erikseen.


Toimitusaika

Tilatut tuotteet lähtevät 7 päivän sisällä tilauksen saapumisesta, riippuen tuotteesta. Jos toimitus jostain syystä viivästyy, pyrimme ilmoittamaan siitä heti saatuamme tiedon viivästymisestä. Tilaustuotteiden toimistusajat riippuvat toimittajan toimitusajoista, jotka pääsääntöiseti alle 2 viikkoa. Toimitukset tapahtuvat joko Matkahuollon tai Suomen Postin kautta, lukuun ottamatta suurempia järjestelmiä ja toimituksia jotka lähtevät suoraan valmistajalta tai maahantuojalta, elleivät ostaja ja myyjä muuta erikseen sovi. 


Palautukset

Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla käyttämättömiä. Palautuksista ilmoitetaan sähköpostitse osoitteeseen  info@dt-keskus.fi. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuneet rahtikulut, joka on yleensä sama kuin tilauksen rahti. Esim. postipaketeissa arviolta 5,00 - 50,00 euroa, riippuen paketin koosta ja painosta.


Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Jos tuote on rikkoutunut toimituksessa, on siitä välittömästi ilmoitettava DT-keskukseen sähköpostilla info@dt-keskus.fi tai puhelimella / tekstiviestillä 050 5611096. Mahdolliset kuljetusvauriot on tarkastettava heti tuotteen saavuttua ja rikkoutumisesta on ilmoitettava myös rahdinkuljettajalle sekä kirjattava huomio rahtikirjaan. Kun asiakas on palauttanut tuotteen lähetämme asiakkaalle uuden tuotteen.