Biolan Populett 200
Biolan Populett 200
Biolan Oy

Biolan Populett 200

729,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 0 kpl
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Valmistajan tuotekoodi: 70578600


Tuote tilapäisesti loppu myös tehtaalta. Varauksia otetaan vastaan

Biolan Populett 200 on helppokäyttöinen käymälä myös reilumpaan käyttöön. Laite soveltuu mökille, matkailukohteeseen, työmaakäyttöön, taukopaikalle tai yleisökohteeseen yleisökäymäläksi. Populetin voi asentaa joko suotonestettä tai virtsaa erottelevaksi malliksi. Säiliöiden siirtely on pyörien avulla helppoa.

* materiaali pakkasen kestävää polyeteenimuovia
* soveltuu myös runsaaseen käyttöön, hyvä yleisökäymälä
* tarvittaessa erottelee virtsaa massan ohi
* tehokas painovoimainen ilmanvaihto
* istuimena saranoitu lämpöistuin
* helposti puhdistettavat pinnat

Tarkemmat tuotetiedot.


Tuotetiedot

  • Tilavuus 200 litraa
  • Istuinosan korkeus 48cm
  • Korkeus 93,5cm
  • Paino n. 50kg
  • Poistoilmaputken halkaisija 110mm
  • Nesteenpoistoputken halkaisija 32mm
  • Väri mudanruskea


Biolan Populett asennetaan seinän ja lattian läpi siten, että säiliön kansi muodostaa istuinkannen. Runko-osa muodostaa käymäläjätteen säiliön, tukeutuu maata vasten ja antaa samalla tuen istumaosalle. Käymälän lattian ja maanpinnan välisen korkeuden on oltava Populett 200: 37 cm, Populett 300: 71,5 cm. Tällöin käymälä tukeutuu sekä maahan että käymälän lattian reunaan.

Käymälälle kannattaa tehdä tasainen ja kestävä peti, esimerkiksi sorapohja, jonka päälle on laitettu vesivaneri tai valupohja. Rakennuksen aukotusta ja pohjaa rakennettaessa kannattaa välillä sovittaa käymälää paikoilleen, jolloin selviää parhaiten mistä kohden aukotusta täytyy muokata. Lattiaan ja seinään sahataan sahausmallia ja mittoja apuna käyttäen käymälälle sopiva reikä. Valmistustekniikasta johtuen säiliön koko ja muoto kuitenkin vaihtelevat hieman. Tämän vuoksi reikää voi joutua hieman suurentamaan, tai lattian ja säiliön välinen sauma ei tule aivan tiiviiksi. On kuitenkin vältettävä tekemästä aukotusta liian väljäksi, sillä käymälärakennuksen ja käymälälaitteen väliin ei ole hyvä tehdä tarpeettoman suurta rakoa.

Käymälärakennuksen takaseinän ja käymälälaitteen väliin jäävän aukon peittämiseksi voidaan asentaa puinen peitelista, joka on helposti irrotettavissa, tai kuminen saumaverhous, joka joustaa käymälää rakennuksesta pois otettaessa.

Pituus:
100 cm
Korkeus:
120 cm
Leveys:
150 cm
Paino:
60 kg
Arvostelut 0 arvostelua