Ekolet VS muovi-istuimella
Ekolet VS muovi-istuimella
Ekolet Oy

Ekolet VS muovi-istuimella

1.980,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 1 kpl

Kun etsit mökillesi täysin hajutonta ja hyvin helppokäyttöistä sisäkäymälää, erinomainen valinta on Ekolet VS. Tämä kesämökin hajuton kompostoiva sisäkäymälä kompostoi käymälä- ja elintarvikejätteet täysin valmiiksi ravinnepitoiseksi mullaksi, koska myös jälkikompostointi tapahtuu laitteessa. Käsisuihkun käyttö on mahdollista. Käymälän kapasiteetti riittää noin neljän hengen 2-3 kuukauden käyttöön vuodessa. Käymälää voidaan käyttää myös talvella.

Voit valita Ekolet VS:n joko muoviesella tai uudella posliinisella istuimella. 

Katso asennusvideo.

Käymälä muodostuu käymälähuoneessa olevasta istuimesta, DT-keskuksesta tilattuna myös posliinisella istuimella ja lattian alla olevasta pyörivästä nelilokeroisesta kompostointisäiliöstä. Tuuletusputken kautta tapahtuva sähköllä varmistettu ilmankierto pitää tämän kuivakäymälän täysin hajuttomana. Mitään lisäaineita ei tarvita, ei myöskään viemäröintiä tai huuhteluvettä.

Kun yksi kompostisäiliön lokero on täysi, levitetään pinnalle multa- tai kompostikerros. Sitten pyöräytetään uusi lokero käyttöön. Lokeron vaihto ja kypsyneen kompostimullan poisto tapahtuu noin vuoden välein.

Ekolet kompostikäymälän rakenne on yksinkertainen ja toimintavarma. Laitteessa ei ole osia, jotka rikkoutuessaan tai tukkeutuessaan estäisivät käymälän käytön.

Materiaalina on käytetty teräksellä vahvistettua polyeteenimuovia, jota voidaan kierrättää. Pakkauksessa on ohjeet ja kaikki osat joita tarvitaan normaaliin asentamiseen. Kompostikäymälää voidaan käyttää myös talvella.

Käymälähuoneen lattian alla tulee olla pinta-alaltaan vähintään 140 cm x 140 cm ja korkeudeltaan vähintään 65 cm tila kompostisäiliölle. Kompostisäiliö asennetaan tasaiselle, routimattomalle ja kantavalle alustalle. Kompostisäiliön suurin mahdollinen kokonaispaino on 400 kg ja tavanomainen, normaali käyttöpaino 200-300 kg. Kompostorin sähkötuuletin (12V/4 W) puhaltaa ilman kompostorin kannesta lähtevään tuuletusputkeen 20 m3/tunti.

Paino:
50 kg
Arvostelut 0 arvostelua