Ekolet VS sisäkäymälä posliinisella istuimella (tilaustuote)
Ekolet VS sisäkäymälä posliinisella istuimella (tilaustuote) Ekolet VS sisäkäymälä posliinisella istuimella (tilaustuote)
Ekolet Oy

Ekolet VS sisäkäymälä posliinisella istuimella (tilaustuote)

Kesämökin siisti ja toimiva käymäläratkaisu lämpimiin sisätiloihin

2 350,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa


Kun etsit mökillesi täysin hajutonta ja hyvin helppokäyttöistä sisäkäymälää, erinomainen valinta on Ekolet SISÄ (VS). Tähän malliin tulee mukaan posliininen istuin. Tämä kesämökin hajuton kompostoiva sisäkäymälä kompostoi käymälä- ja elintarvikejätteet täysin valmiiksi ravinnepitoiseksi mullaksi, koska myös jälkikompostointi tapahtuu laitteessa. Käsisuihkun käyttö on mahdollista. Käymälän kapasiteetti riittää noin neljän hengen 2-3 kuukauden käyttöön vuodessa. Käymälää voidaan käyttää myös talvella.

Kompostikäymälä muodostuu käymälähuoneessa olevasta tyylikkäästä, tukevasta posliini-istuimesta ja lattian alla olevasta pyörivästä nelilokeroisesta kompostointisäiliöstä. Säiliössä on suodattava välipohja ja nesteen haihdutusallas puhdistustasoineen. Käymälähuoneen tuuletus tapahtuu istuimen kautta. Istuimeen voidaan liittää katonrajasta ilmaa imevä putki. Tämä on tärkeää, mikäli suihku on samassa tilassa. Sähköllä varmistettu ilmankierto pitää käymälän täysin hajuttomana. Tuulettimen tehoa voidaan säätää ja se toimii myös aurinkopaneelilla.

Lokeron täytyttyä levitetään pinnalle kevyt turve- tai multakerros ja pyöräytetään uusi lokero käyttöön. Tämä tapahtuu noin vuoden välein. Neljä lokeroa mahdollistaa riittävän pitkän, luonnollisen kompostoitumisen, joten tyhjennettävä kompostimulta voidaan levittää suoraan kasveille. Täydestä lokerosta tulee multaa noin 50 litraa. Puhdistustasoissa biologisesti esipuhdistettu neste voidaan johtaa pesuvesien mukaan jatkopuhdistukseen tai koristepensaikkoon.

Katso asennusvideo.

HUOM! Hinta sisältää toimituskulut

Paino:
100 kg
Arvostelut 0 arvostelua