Ekolet koti YV posliinisella istuimella (tilaustuote)
Ekolet koti YV posliinisella istuimella (tilaustuote) Ekolet koti YV posliinisella istuimella (tilaustuote)
Ekolet Oy

Ekolet koti YV posliinisella istuimella (tilaustuote)

Ekolet YV on ympärivuotiseen asumiseen tarkoitettu kuivakäymälä, isot säiliöt sen mahdollistavat

3 698,99 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu Ekolet® YV sisäkuivakäymälä kompostoi käymäläjätteet valmiiksi mullaksi sekä esipuhdistaa nesteen. Käsisuihkun käyttö on mahdollista. Käymälän kapasiteetti riittää noin 1-7 hengen jatkuvaan käyttöä.

Kompostikäymälä muodostuu käymälähuoneessa olevasta tukevasta posliinisesta istuimesta ja lattian alla olevasta pyörivästä nelilokeroisesta kompostointisäiliöstä. Säiliössä on suodattava välipohja ja nesteen haihdutusallas. Käymälähuoneen tuuletus tapahtuu istuimen kautta. Istuimeen voidaan liittää katonrajasta ilmaa imevä putki. Tämä on tärkeää, mikäli suihku on samassa tilassa.

Kompostisäiliöstä lähtevä ilmanvaihto pitää laitteen hajuttomana.  Sähkötuuletin (8W) puhaltaa ilman kompostorin kannesta lähtevään ja katolle johtavaan sisähalkaisijaltaan 160 mm tuuletusputkeen 15-30 m3/tunti. Tuuletusputken tulee koko ajan kulkea ylöspäin niin, että tuuletus toimii myös painovoimaisesti sähkökatkosten aikana. Tuuletusputki on syytä lämpöeristää ja koteloida. Tuuletin toimii myös aurinkopaneelilla.

Pääosa ylivuotonesteestä haihtuu ja loppu biologisesti esipuhdistetusta nesteestä tulee ulos kompostorin alta 19 mm letkua pitkin ja johdetaan esim. erilliseen säiliöön.

Kompostorin sivulle tulee päästä tyhjennystä varten. Täydestä kompostilokerosta tulee multaa noin 150 litraa.

Katso asennusvideo.

Istuimen mitat: L 36 x S 61 x K 46,5 cm

Ekolet YV mahdollistaa myös kahden istuimen liittämisen.

HUOM! Hinta sisältää toimituskulut

Paino:
100 kg
Arvostelut 0 arvostelua