EV 200ku SEP / ECO-SEP Kompostoiva kuivakäymälä.
EV 200ku SEP / ECO-SEP Kompostoiva kuivakäymälä. EV 200ku SEP / ECO-SEP Kompostoiva kuivakäymälä. EV 200ku SEP / ECO-SEP Kompostoiva kuivakäymälä. EV 200ku SEP / ECO-SEP Kompostoiva kuivakäymälä. EV 200ku SEP / ECO-SEP Kompostoiva kuivakäymälä. EV 200ku SEP / ECO-SEP Kompostoiva kuivakäymälä. EV 200ku SEP / ECO-SEP Kompostoiva kuivakäymälä. EV 200ku SEP / ECO-SEP Kompostoiva kuivakäymälä.
Raita

EV 200ku SEP / ECO-SEP Kompostoiva kuivakäymälä.

EV ekovessojen toiminta perustuu kompostointiin ja nesteiden käsittelyyn. Laitteen toiminta ei vaadi vettä tai sähköä eli on toiminnaltaan nykyaikainen kuivakäy

690,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

EV ekovessojen toiminta perustuu kompostointiin ja nesteiden käsittelyyn. Laitteen toiminta ei vaadi vettä tai sähköä eli on toiminnaltaan nykyaikainen kuivakäymälä. Kiintoaines kompostoidaan ja nesteet käsitellään haihduttamalla ja suodattamalla. Kompostoinnin edistämiseksi EV ekovessoissa käytetään nk. kompostointiouhetta. EV ekovessojen kompostointitila on ilmastoitu ulos. Toiminta on hajutonta myös vaihtelevassa kuormituksessa. Yksinkertainen rakenne ja huollon helppohoitoisuus mahdollistavat EV ekovessan varman toiminnan kesämökillä, loma-asunnossa, pientalossa, yleisökäyttökohteessa.

EV 200 SEP, ECOSEP tai ECO

EV 200 käyttää 200 l kompostointivaunua - laite asennetaan nk istuintasoon ja vie hyvin vähän tilaa wc-huoneessa, on helposti tyhjennettävissä taakse ja siinä voidaan hyödyntää vaunukompostointia. Istuimen yläosa saatavilla SEP tai ECO mallina.  

Vaunukompostointi

Vaunukompostointi on helpoin tapa kompostoida käymäläjäte. Toinen vaunu on täyttymässä kun ensimmäinen kompostoituu. Tyhjennettäessä ensimmäisen komposti on jo valmista. Se viedään vaunussa haluttuun paikkaan ja tyhjennetään kumoamalla vaunu. Ei vaivalloisia lapiotyhjennyksiä, ei välikompostointia.

SEP | ECOSEP | ECO

SEP istuinosa erottelee virtsan. Virtsa voidaan hyödyntää lannoitenesteenä.

ECO SEP menetelmällä johdetaan virtsa kompostisäiliön takaosaan, jolloin suuri osa nesteen kosteudesta ja ravinteista hyödynnetään kompostoinnissa. Eroteltu ylimäärä neste on yhä bakteerivapaata, koska se ei mene kompostin lävitse, vaan suoraan takaosan kautta nesteenpoistoon. Keskimäärin 95 % nesteestä saadaan haihdutettua kompostoinnin avulla.

ECO istuinosa ei erottele vaan kaikki neste menee kompostiin. Käytännössä SEP istuinosa lisää jonkun verran puhdistustarvetta.


Mukana 20 l astia DryMix kuiviketta

HUOM! Hinta sisältää toimituskulut

Arvostelut 0 arvostelua