EV IN 200 PO SEP Erotteleva, kompostoiva kuivakäymälä sisälle
EV IN 200 PO SEP Erotteleva, kompostoiva kuivakäymälä sisälle EV IN 200 PO SEP Erotteleva, kompostoiva kuivakäymälä sisälle EV IN 200 PO SEP Erotteleva, kompostoiva kuivakäymälä sisälle EV IN 200 PO SEP Erotteleva, kompostoiva kuivakäymälä sisälle
Raita

EV IN 200 PO SEP Erotteleva, kompostoiva kuivakäymälä sisälle

EV ekovessojen toiminta perustuu kompostointiin ja nesteiden käsittelyyn.

1 999,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Valikoimassamme on ECO istuin ja virtsan erotteleva SEP istuin. 

SEP istuinosa erottelee virtsan. Virtsa voidaan kerätä talteen ja hyödyntää lannoitenesteenä. Jos virtsaa syntyy liikaa hyödynnettäväksi voidaan se johtaa kompostisäiliön takaosaan  (ECOSEP), jolloin suuri osa nesteen kosteudesta ja ravinteista hyödynnetään kompostoinnissa. Näin eroteltu ylimääräneste on yhä bakteerivapaata. Käytännössä SEP istuinosa lisää jonkun verran puhdistustarvetta.

Ihminen virtsaa keskimäärin 1-2 l / vrk:ssa. Virtsa voidaan käyttää lannoitenesteenä, kun sitä kypsytetään noin 6 kk:tta ja käytettäessä laimennetaan 1:9 veden kanssa.  Virtsan varastointiin valikoimassamme on keräyssäiliöitä.

Tyhjennys on vaivaton ja hajuton. Vie vaunu haluttuun tyhjennyspaikkaan ja kumoa se. Käytä tarvittaessa kahta tai useampaa vaunua.


Sep posliininen istuin

Posliininen erotteleva istuin (pienellä etuosan huuhtelulla)

paino 25 kg, istuinkorkeus 450 leveys 395 syvyys 580~ 1 dl huuhtelu etukulhoon (230 V/12 V patteri ,painevesi tai erillinen vesisäiliö) liitosyhde D200 - keskipiste 300 mm istuimen takaosasta

Yhdysputki D200 x L 500, yhdystää istuimen kompostisäiliöön

Kompostointisäiliö 200

Säiliöissä kompostointi samassa säiliössä prosessin loppuun asti - usein käytetään vaihtosäiliötä. Helppo tyhjentää. Säiliö on valmistettu PE muovista, joka on materiaalina kestävä, helposti puhtaana pidettävä ja kevyt käsitellä.

Mitat (syv 640 - lev 820 - kork 800 (mm)) - paino  12 kg (tarvittaessa lisävaunuja)

Puhallin säätimellä 230 V 

Varmistaa laitteen toiminnan kaikissa käyttöolosuhteissa. Asennetaan ilmastointiputkeen. 


EV ekovessojen toiminta perustuu kompostointiin ja nesteiden käsittelyyn.

Kiintoaines kompostoidaan ja nesteet käsitellään haihduttamalla ja suodattamalla. Kompostoinnin edistämiseksi EV ekovessoissa käytetään nk. kompostointiouhetta. EV ekovessojen kompostointitila on ilmastoitu ulos. Toiminta on hajutonta myös vaihtelevassa kuormituksessa. Yksinkertainen rakenne ja huollon helppohoitoisuus mahdollistavat EV ekovessan varman toiminnan kesämökillä, loma-asunnossa, pientalossa, yleisökäyttökohteessa.

Toimituksemme sisältää: Yhdysputki 200mm (p. 1000mm), Ev 200 lisäastia, 20 l astia DryMix kuiviketta 

HUOM! Hinta sisältää toimituskulut

Arvostelut 0 arvostelua