FREEZE 2000, 230 V, Pakastava käymälä
FREEZE 2000, 230 V, Pakastava käymälä FREEZE 2000, 230 V, Pakastava käymälä FREEZE 2000, 230 V, Pakastava käymälä FREEZE 2000, 230 V, Pakastava käymälä FREEZE 2000, 230 V, Pakastava käymälä FREEZE 2000, 230 V, Pakastava käymälä
Separett

FREEZE 2000, 230 V, Pakastava käymälä

Freeze on pakastava kuivakäymälä, joka sopii niille, jotka tarvitsevat käymälän, joka ei vaadi kiinteää asennusta eikä putkien vetämistä seinän läpi.

1 495,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Separett Freeze on pakastava kuivakäymälä, joka sopii niille, jotka tarvitsevat käymälän, joka ei vaadi kiinteää asennusta ja tuuletus- tai virtsaputkien vetämistä seinän läpi. Tarvitset vain sähköpistokkeen ja käymälä on käyttövalmis tunnin päästä virran kytkemisestä. Käymälää voi liikutella vapaasti, sillä se ei vaadi viemäri- tai tuuletusliitäntää.

Freeze toimii pakastearkun tavoin. Käytön jälkeen jäte jäädytetään ja siitä tulee hajutonta. Täysi sisäsäiliö tyhjennetään esimerkiksi käymäläjätekompostoriin. Suosittelemme kompostoituvien Separett biopussien käyttöä. Freeze sopii hyvin väliaikaiseksi käymäläratkaisuksi kylpyhuoneremontin yhteydessä, mutta se on myös oivallinen käymälä vapaa-ajan asunnolle. Hajuttomuuden ja helpon asennuksen takia se sopii oikein hyvin myös yökäymäläksi.

Freeze valmistetaan Suomessa ja sillä on 3 vuoden takuu, joka on markkinoiden pisin takuu pakastaville käymälöille!

Huomaa, että pakastava kuivakäymälä Separett Freeze ei erottele jätteitä, joten säiliö täyttyy nopeasti. Kahden henkilön käytössä säiliö on tyhjennettävä noin viikon välein. Käymälässä suositellaan käytettävän Separett biosäkkejä.


HUOM! Hinta sisältää toimituskulut

Arvostelut 0 arvostelua