Jannen PuuCee 1,8
Jannen PuuCee 1,8
Scartrade

Jannen PuuCee 1,8

kiihdyttää kompostointia, häätää kärpäsiä ja tuo tuoksua käymälöintitilaan

44,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Jannen PuuCee, se vanha ja paras kompostin kiihdyttäjä ja kärpästen karkottaja mökin huussiin ja myös sisätilojen kuivakäymälöihin.

Voit käyttää pelkästään Jannen PuuCeetä peiteaineena tai käyttää pari lusikallista kolme-neljä kertaa viikossa. Oma valinta syntyy kokeilun jälkeen.

PuuCee Janne eli “huussipuuteri” on huussituotteiden sitruunantuoksuinen, keltainen klassikko. Se sopii käytettäväksi kaikenlaisissa kuivakäymälöissä ja huusseissa. Se torjuu tehokkaasti hajuhaittoja ja kiihdyttää kompostoitumista merkittävästi. Sen lisäksi PuuCee Janne karkottaa kärpäsiä ja sitä käyttämällä voi vähentää kuivikkeen määrää. Elääkseen mikrobit käyttävät jätteessä olevan ammoniakin (joka aiheuttaa hajun) ja sen tuloksena on käymälä hajuton. Tavaran määrä astiassa puolittuu, joka pidentää huomattavasti tyhjennysväliä.

Myös huussia huoltava huomaa, kun PuuCee Jannea on käytetty: komposti on nopeammin valmista ja hajutonta. 

Tuote toimii myös talvikäytössä koska jätöksen lämpö ja kosteus riittävät herättämään mikrobit.

KÄYTTÖOHJE

PuuCee Jannea sirotellaan käymäläastiaan noin ruokalusikallinen käynnin jälkeen. riittää ylläpitämään tarvittavaa mikrobitasapainoa. Älä tämän jälkeen enää lisää erikseen kuiviketta. 

Sirote on myrkytön ja sitä voidaan käyttää myös muissa, esim. keittiökompostoreissa kiihdyttämään kompostointia.

Jos ainetta joutuu silmiin tai suuhun, huuhtele runsaalla vedellä.

Varastointi suljettuna viileässä, kuivassa. Tuotteen sisältämät mikrobit säilyvät käyttökelpoisina useita vuosia pakkauksessa. Ne aktivoituvat, kun pääsevät kosketuksiin kosteuden ja lämmön kanssa.

Mikrobit ja entsyymit on istutettu rouhitun maissin pinnalle ja lisäksi on laitettu luonnonmukaista Citronellaa joka karkottaa kärpäset ja jättää huussiin miellyttävän raikkaan tuoksun Sisältö: mikrobeja < 5%, entsyymejä < 5%, hajuste < 5%

Taatusti hyvä tuote!

.

HUOM! Hinta sisältää toimituskulut

Pituus:
20 cm
Korkeus:
25 cm
Leveys:
20 cm
Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua