Jets alipainekäymälä (yksi istuin vesiliitäntä)
Jets alipainekäymälä (yksi istuin vesiliitäntä) Jets alipainekäymälä (yksi istuin vesiliitäntä) Jets alipainekäymälä (yksi istuin vesiliitäntä)

Jets alipainekäymälä (yksi istuin vesiliitäntä)

3 950,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 2 kpl

Jets® 10NT-AFV12

Alipaineistettu käymäläjärjestelmä ei käytä vettä vaan ilmaa jätteen kuljettamiseen. Jets Vacuumarator® tyhjentää viemäriputket ilmalla. Tämä tapahtuu automaattisesti huuhtelunappia painettaessa (VOD-järjestelmä). Huuhdeltaessa avautuu käymälässä oleva venttiili. Tällöin muodostuva ilmanpaine-ero kuljettaa käymäläjätteen pois.

Jets®-järjestelmä liitetään 12 voltin virtalähteeseen, kuten akkuun tai aurinkokennoon. Vesiliitos ½” vakioliittimellä vesijärjestelmään. Jäte ohjataan viemäriverkostoon tai asiakkaan omaan umpisäiliöön.


Alipainekäymälän järjestelmä koostuu neljästä pääkomponentista: posliini-istuimesta, Vacuumaratorista® (aliapainepumpusta), elektronisesta ohjausyksiköstä ja jätteen keräyssäiliöstä (ei kuulu hintaan). Katso toimintaperiaate.

Sovi kuljetus DT-keskuksen kanssa, jos nouto DT-keskuksesta ei käy. 


Tuotetiedot

  • Vacuumarator® 10NT
  • VTS-ohjausyksiköllä
  • huuhtelupainike
  • posliini-istuin Jets® 50 tai Jets® 59
  • putkipaketti
  • asennusruuvit

Jets Vacuumarator® hienontaa käymäläjätteen ja kuljettaa sen edelleen keräyssäiliöön. Samanaikaisesti vesi tulee istuimeen ja puhdistaa sen tehokkaasti minimaalisella määrällä vettä. Koko tapahtumaan kuluu aikaa ainoastaan muutama sekunti.

Vacuumarator® voidaan sijoittaa haluttuun paikkaan rakennuksessa, esim. kellariin. Käymälätilassa se voi olla kaapissa tai koteloituna istuimen taakse tai sivulle. Se voi olla istuimen ylä- tai alapuolella.

Vakio Vacuumartorilla Jets® S10NT:llä maksiminostokorkeus on 2 metriä ja maksimietäisyys Vacuumaratorin® ja keräyssäiliön välillä on 30 metriä. Tehokkaammalla Vacuumaratorilla Jets® 15MB maksiminostokorkeus on 5 metriä ja maksimietäisyys Vacuumaratorin® ja keräyssäiliön välillä on 100 metriä. Vacuumarator Jets® 10NT:hen voidaan liittää maksimissaan 4 käymäläistuinta ja vastaavasti Jets® 15MB:hen voidaan liittää jopa 10 istuinta.


Jets®-alipainekäymälä 90 % pienempi vedenkulutus 80 % vähäisempi jäteveden määrä posliini-istuin jätteenkeräys viemäriin, biosäiliöön tai umpisäiliöön biosäiliön tyhjennys suoraan kompostiin, ei ulkopuolisia tyhjennyskustannuksia pienet putkikoot, viemäriputken halkaisija 32 mm, alipaineputken 50 mm;soveltuu hyvin saneerauskohteisiin

Paino:
40 kg
Arvostelut 0 arvostelua