Kompostoiva Kuivikekäymälä malli 100 sis putkipaketin
Kompostoiva Kuivikekäymälä malli 100 sis putkipaketin Kompostoiva Kuivikekäymälä malli 100 sis putkipaketin Kompostoiva Kuivikekäymälä malli 100 sis putkipaketin
Kekkilä Oy

Kompostoiva Kuivikekäymälä malli 100 sis putkipaketin

420,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 6 kpl

Kompostoiva kuivikekäymälä 100 l on helppokäyttöinen tyylikäs kompostoiva käymälä niin ulkohuussiin kuin lämpimään tilaan vapaa-ajan asunnolle. Viimeistelty ulkokuori kätkee sisäänsä kolme sisäsäiliötä, joiden patentoitu kierrätysmekanismi pidentää tyhjennysväliä ja helpottaa hoitoa, sillä jäte tyhjennetään esikompostoituneena.

Kompostoiva kuivikekäymälä asennetaan suoraan lattiapinnalle, tuotteessa on paikka tuuletusputkelle. Tuuletusputkipaketti sisältyy meillä hintaan.

Kompostoiva kuivikekäymälä ei vaadi toimiakseen sähköä tai vettä. Tilavuus riittää nelihenkisen perheen vapaa-ajan käyttöön noin 60 käyttöpäiväksi.

For further information about Kekkilä products in English and sales in Europe please contact DT-Center Dry Toilet at info@dt-keskus.fi.

Tuotteen tiedot:

  • Leveys 800 mm
  • Korkeus 460 mm
  • Syvyys 800 mm
  • Materiaali kuituvahvistettu PP
  • Väri tummanharmaa. Kannen materiaalina käytetty kierrätetty puukuitu tekee pinnasta elävän.

Valmistettu Suomessa

Suotonesteletku ( ø 1/2”) ja -yhdet kuuluvat toimitukseen sekä suotonestettä varten kanisteri.

Huom! Uutuus putkipaketti, nyt meiltä tuotteen mukana.

Kompostoiva kuivikekäymälä 100 L on tyylikäs valinta niin ulkohuussiin kuin lämpimään tilaan vapaa-ajan asunnolle. Viimeistelty ulkokuori kätkee kolme sisäsäiliötä, joiden patentoitu kierrätysmekanismi pidentää tyhjennysväliä ja helpottaa hoitoa, sillä jäte tyhjennetään esikompostoituneena. Lue lisää.

Kompostoiva kuivikekäymälä asennetaan suoraan lattiapinnalle, tuotteessa on paikka tuuletusputkelle. Kompostoiva kuivikekäymälä ei vaadi toimiakseen sähköä tai vettä. Tilavuus riittää nelihenkisen perheen vapaa-ajan käyttöön noin 60 käyttöpäiväksi.

Pituus:
80 cm
Korkeus:
46 cm
Leveys:
80 cm
Paino:
18 kg
Arvostelut 0 arvostelua