Kuivikekäymälä Kekkilä 50, sis putkipaketin
Kuivikekäymälä Kekkilä 50, sis putkipaketin Kuivikekäymälä Kekkilä 50, sis putkipaketin Kuivikekäymälä Kekkilä 50, sis putkipaketin Kuivikekäymälä Kekkilä 50, sis putkipaketin Kuivikekäymälä Kekkilä 50, sis putkipaketin
Kekkilä Oy

Kuivikekäymälä Kekkilä 50, sis putkipaketin

295,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Kuivikekäymälä 50 l on tyylikäs, tehokas ja näppärän kokoinen käymälä, joka sopii pienempäänkin tilaan. Helppokäyttöinen kuivikekäymälä soveltuu moniin olosuhteisiin. Sen voi asentaa niin huussiin kuin lämpimään sisätilaan. Käymälä on käytännöllinen myös retkellä tai veneessä, missä vain käymälää tai lisäkapasiteettia tarvitaan.

Kuivikekäymälä on helppo tyhjentää ja pitää puhtaana patentoidun mekanismin ansiosta. Laite asennetaan suoraan lattiapinnalle. Tuotteessa on paikka tuuletusputkelle, tuuletusputkipaketti kuuluiu meillä hintaan! Kuivikekäymälä ei vaadi toimiakseen sähköä tai vettä, ja syntyneen jätteen maatuminen kompostiksi alkaa jo käytön aikana, ennen säiliön tyhjennystä.

Tilavuus riittää nelihenkisen perheen vapaa-ajan käyttöön noin 30 käyttöpäiväksi. Katso video.


Tuotteen tiedot:

  • Leveys 500 mm
  • Korkeus 470 mm
  • Syvyys 510 mm
  • Materiaali kuituvahvistettu PP
  • Väri valkoinen. Kansiosa tummanharmaa. Kannen materiaalina käytetty kierrätetty puukuitu tekee pinnasta elävän.

Valmistettu Suomessa.

Huom

Hintaamme sisätyy tarvikepaketti: 3x1 m putkea, läpivientiivisteen ja katolle putken päähän sadehatun, lämpöistuin sekä säkin Kompostikuiviketta-kuviketta.

HUOM! Hinta sisältää toimituskulut

Pituus:
51 cm
Korkeus:
47 cm
Leveys:
50 cm
Paino:
5 kg
Arvostelut 0 arvostelua