MullToa 25
MullToa 25 MullToa 25
Biolan Oy

MullToa 25

Kompostoi jätteen paikan päällä itse laitteessa luonnonmukaisesti

1 645,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

MullToa käymälä on tyylikäs, helppohoitoinen ja ylellinen kompostoiva käymälä, joka sopii erinomaisesti mökkikäyttöön. Se ei tarvitse jätevesiliittymää, mikä helpottaa merkittävästi myös mökin jätevesien käsittelyä.
MullToa on ekologinen, sillä siinä ei käytetä mitään kemikaaleja eikä vettä. Jätteiden käsittely tapahtuu luonnonmukaisesti kompostoimalla paikan päällä, itse laitteessa luonnonmukaisen hajottamisprosessin kautta.

MullToa 25e käyttö on helppoa automaattisen huuhtelun (sähköinen kompostin sekoitus) ansiosta. Toiminto parantaa toimivuutta erityisesti vieraiden ja lasten käyttäessä käymälää.

MullToan mallissa 25e säädetään kompostin lämpötilaa käytön mukaan. Mallit soveltuvat erinomaisesti vapaa-ajan asuntoihin, joissa käyttäjämäärä on vähän pienempi. Luonnollisesti 25e hoitaa hommansa samalla tyylikkyydellä kuin isommat mallit.

  • Kapasiteetti: 1-3 henkilöä vapaa-ajankäytössä
  • Maksimiteho: 355 W
  • Mitat: Korkeus 65 x Leveys 55 x Syvyys 71 cm
  • Tarvittava lattia-ala: 55 x 110 cm
  • Istumiskorkeus: 51 cm

Asennuspakkaus mukana toimituksessa: Pakkaus sisältää tuuletusputkia 4 kpl, ulkoasennusputken, eristeitä 2 kpl, supistusmuhvin, kattoläpivientisuojan sekä hyönteisverkon.

 Jos asennuksesi kulkee seinän läpi, käytä seinänläpivientiasennussarjaa (lisävaruste).

Meiltä tilattuna saat mukaan lisäksi 2 säkkiä MullToa Erikoismultaa .

HUOM! Hinta sisältää toimituskulut

 

Arvostelut 0 arvostelua