MullToa 65
MullToa 65

MullToa 65

2 420,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 1 kpl

Mulltoa käymälät ovat mukava ja ennen kaikkea helppo ratkaisu sisävessaksi myös viemaröimättömälle alueelle. Käyttö on niin helppoa, että vieraatkin osaavat käyttää Mulltoa käymälää. Nostat vain kannen ja istahdat asioille. Voit heittää paperit kuin mihin tahansa vessaan. Käytön lopuksi suljet vain kannen.

MullToa 65 on malliston lippulaiva, huipputuote puhuttaessa biologisesta sisäkäymälästä ilman viemäröintiä. Käymälän kapasiteetti on suuri, se selviää neljän hengen ympärivuotisesta kuormituksesta ja käymälästä poistetan jo pitkälle kompostoitunutta tuotetta.

MullToa 65 on Joutsenmerkillä varustettu ja täyttää siten vaativat ympäristökriteerit. Joutsenmerkin kriteerinä on se, että käymälä pystyy toimimaan neljän henkilön jatkuvassa käytössä.

Kun istut käymälän päälle, avautuvat näkösuojat ja taas vastaavasti noustessa toisiinpäin. Näin käymälä on kuin vesivessa, ei näy.

Asennusohjeet sekä asennusvideo.

Tuotetiedot:

  • Korkeus 65 cm
  • Leveys 65 cm
  • Syvyys 81 cm
  • Maksimiteho 355 W

MullToa 65 sijoitetaan suoraan lattialle ja tarvitsee 65 X 135 cm:n tilan. MullToa 65 sekoittaja on erittäin tehokas, se on varustettu kolmella terällä. Kompostointitilavuus on suuri ja tyhjennyskerrat näin harvassa. Käymälää voidaan hetkittäin ylikuormittaa eikä sitä tarvitse käytännössä tyhjentää kuin kerran kahdessa kuukaudessa. Tyhjennys tapahtuu vetolaatikosta, joka on käymälän alaosassa.Pituus:
81 cm
Korkeus:
65 cm
Leveys:
65 cm
Paino:
35 kg
Arvostelut 0 arvostelua