Silppurikäymälä SFA 43 hiljainen
Silppurikäymälä SFA 43 hiljainen

Silppurikäymälä SFA 43 hiljainen

850,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 0 kpl
Tuote on tilapäisesti loppunut.

SFA WC-istuin sisäänrakennetulla silppurilla.

SFA-tuotteilla voi asentaa WC:n, kylpyhuoneen, keittiön tai pesutuvan melkein mihin tahansa rakennuksessa. Silppuripumppu on oiva ratkaisu silloin, kun esim. WC:n sijoituspaikan läheisyydessä ei ole perinteistä viemäröintiä.

Katso video laitteen toiminnasta täältä.

Silppuripumppu toimii seuraavasti:

  • WC huuhdellaan, veden pinta nousee ja silppurimoottori käynnistyy
  • Moottorin pyörittämät terät silppuavat huuhtelujätteen
  • Silputtu huuhtelujäte pumppautuu eteenpäin putkea pitkin. 

Huuhtelujätettä voidaan pumpata eteenpäin jopa 100 metriä vaakatasossa tai 6 metriä ylöspäin, jonka jälkeen se johdetaan normaaliin viermäröintiputkeen, jätesäiliöön tms.

Saatavilla myös erillisiä SFA silppuripumppuja. SFA-silppuripumppuihin voidaan liittää:

  • WC
  • Pesuallas
  • Suihku
  • Pesukone

Pieneen tilaan mahtuvassa SaniCompact WC-istuimessa on sisäänrakennettu silppuripumppu, joka mahdollistaa WC:n sijoittamisen mihin tahansa helposti ja nopeasti ? viemäreistä riippumatta. Nykyaikaisen kylpyhuoneen kalustukseen sulautuva SaniCompact WC-istuin on tarkoitettu WC:n sekä pesualtaan huuhteluvesien poispumppaamiseksi. SaniCompact WC-istuimissa on Eco-kaksoishuuhtelu veden säästämiseksi: huuhtelu 1,8 tai 3 litraa. Lisäksi tyylikkäissä SaniCompact-malleissa on pehmeästi sulkeutuva WC-istuinkansi. Silppuripumpulla varustettu WC-istuin on ihanteellinen ratkaisu tiloihin, joista puuttuu perinteinen viemäröinti. Kompaktin kokonsa ansiosta SaniCompact 43 sopii pieniinkin asennuskohteisiin, kuten portaikon alle, vierasmökkiin tai vaikka komeroon. Pumpulla varustetun WC-istuimen asennus on helppoa ja pumpun huoltotarve minimaalinen. Silppuripumpun toimintaperiaate on yksinkertainen. WC huuhdellaan, jolloin vedenpinta nousee ja silppurimoottori käynnistyy. Moottorin pyörittämät terät möyhentävät huuhtelujätteen, minkä jälkeen huuhtelujäte pumpataan eteenpäin putkea pitkin (max. 3 m pystysuoraan, max. 30 m vaakasuoraan) ja johdetaan tavalliseen viemäriputkeen.

Arvostelut 0 arvostelua