Ekolet käymälät

4 Tuotetta

Ekolet kompostikäymälä

Ekolet suomalaiset kompostoivat käymälät ovat olleet markkinoilla jo vuosia. Ekolet-kompostikäymälät sopivat huvilan ulkokäymäläksi, sisäkäymäläksi tai omakotitalon käymäläksi. Kaikki Ekolet käymälät ovat hajuttomia, toimivat ilman vettä  ja ulkokäymälät myös ilman sähköä. Kaikki mallit kompostoivat tehokkaasti  kiinteää jätettä, sillä ylimääräinen suotoneste on poistettu suodattamalla ja jätös ilmastuu hyvin usealta suunnalta. Tässä siis suomalainen kompostikäymälä mökille, huvilalle tai vaikka omakotitaloon!

Kaikkien mallien kompostointia voidaan nopeuttaa lisäämällä ajoittain (esim. viikoittain) jätösten päälle kuiviketta, olkia, kuorirouhetta jne. ilmankierron tehostamiseksi. Poistettava jäte on helposti lapioitavaa.

Mallien eroina on kompostointiin tarvittavan ajan pituus sekä säiliön koko. Nelilokeroiset mallit jälkikompostoivat kiinteän jätteen ravitsevaksi mullaksi ja esipuhdistavat suotonesteen. Ekolet-tuotteet ovat suomalaista suunnittelua ja ne on tehty laadukkaista, ympäristöystävällisistä materiaaleista. Tuotteet kestävät suurtakin kuormitusta. Tilaa nyt Ekolet-kompostikäymälä kätevästi netistä tai ota meihin yhteyttä!

  • Näkymä