Kuivakäymälät

4 Tuotetta

Kuivakäymälät ovat vedettömiä tai vähän vettä käyttäviä käymälöitä. Syntyvä tuotos (jäte) on tällöin niin vähän nestettä sisältävää, että tuotos on helposti hallittavissa esim. kompostoimalla. Kuivakäymälöitä voidaan asentaa niin ulkotiloihin kuin lämpimiin sisätiloihinkin. Nykyään kuivakäymälät tarjoavat erinomaisen ja kustannustehokkaan vaihtoehdon jätevesien hallintaan haja-asutusalueella.

Sisätiloihin kuivakäymälöitä voidaan asentaa yhteen tai useampaan kerrokseen. Kompostoivissa suursäiliöllisissä malleissa säiliö sijoitetaan alakerran tiloihin ja posliiniset tai muoviset istuimet asuintiloihin. Yhdessä kerroksessa voi olla tuhkaavia (polttavia), kompostoivia, pakastavia, erottelevia, virtsan haihduttavia tai kompostoivia käymälöitä. Nimet kertovat useimmiten tuotoksen käsittelyprosessista.

DT-keskuksesta löydät kaikki kuivakäymälä- mallit. Lisäksi saat DT-keskuksesta suunnittelu-palvelut ja varaosia eri käymälöihin. Myös asennus- ja huoltopalveluita on saatavilla. Niitäkin malleja, joita ei löydy verkkokaupan valikoimista, voi kysellä.

Uusi kuivakäymälöitä koskeva RT-kortti valmistui ja sai numeron RT 69-11177 LVI 23-10559  ja nimen VEDETTÖMÄT JA VÄHÄVETISET KÄYMÄLÄT. RT-korttia voi tilata Rakennustiedosta www.rakennustieto.fi

  • Näkymä
630,00 €
1 450,00 €
880,00 €