Kuivakäymälät

1 Tuotetta

Kuivakäymälä ja kompostoiva käymälä

Kuivakäymälä on vedetön tai vähän vettä käyttävä käymälä. Syntyvä tuotos (jäte) on tällöin niin vähän nestettä sisältävää, että tuotos on helposti hallittavissa esim. kompostoimalla. Kuivakäymälä voidaan asentaa niin ulkotiloihin kuin lämpimiin sisätiloihinkin. Nykyään kuivakäymälät tarjoavat erinomaisen ja kustannustehokkaan vaihtoehdon jätevesien hallintaan haja-asutusalueella.

Sisätiloihin kuivakäymälöitä voidaan asentaa yhteen tai useampaan kerrokseen. Kompostoivissa suursäiliöllisissä malleissa säiliö sijoitetaan alakerran tiloihin ja posliiniset tai muoviset istuimet asuintiloihin. Yhdessä kerroksessa voi olla tuhkaavia (polttavia), kompostoivia, pakastavia, erottelevia, virtsan haihduttavia tai kompostoivia käymälöitä. Nimet kertovat useimmiten tuotoksen käsittelyprosessista.

DT-keskuksesta löydät kaikki kuivakäymälämallit. Lisäksi saat DT-keskuksesta suunnittelun palveluna ja varaosia eri käymälöihin. Myös asennus ja huolto on saatavilla. Niitäkin malleja, joita ei löydy verkkokaupan valikoimista, voi kysellä. Katso hinta ja tilaa netistä tai ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Uusi kuivakäymälöitä koskeva RT-kortti valmistui ja sai numeron RT 69-11177 LVI 23-10559  ja nimen VEDETTÖMÄT JA VÄHÄVETISET KÄYMÄLÄT. RT-korttia voi tilata Rakennustiedosta www.rakennustieto.fi

  • Näkymä
159,00 €