Pakastavat käymälät

7 Tuotetta

Pakastava kuivakäymälä sopii kaikkialle, missä on sähköä. Wc pakastaa sekä nestemäisen että kiinteän käymäläjätteen, kun se saapuu säiliöön. Pakastuksen jälkeen tuotokset voidaan kompostoida kätevästi säiliöön asetetun biohajoavan pussin avulla. Mitään maatumatonta, kuten terveyssiteitä, ei saa laittaa säiliöön.

Tutustu tuotteisiin alla tai kysy lisää!

Pakastava käymälä on hajuton ratkaisu

Pakastava kuivakäymälä on hygieeninen ja täysin hajuton ratkaisu mökille tai muualle, missä ei ole viemäröintiä. Jäädyttävää wc:tä voidaan käyttää myös esimerkiksi yöastiana sängyn vieressä tai väliaikaisena wc:nä remontin aikana. Pakastava käymälä sopii myös invakäymäläksi.

Miksi valita pakastava kuivakäymälä?

  • Jäädyttävä käymälä on täysin hajuton ratkaisu

  • Yöastiaksi tai mökille sisävessaksi

  • Tarvitsee toimiakseen vain pistorasian

  • Ei tarvitse vettä tai viemäröintiä

  • Hygieeninen ja helppo tyhjentää

Hanki kotimaiset jäädyttävät wc:t valikoimastamme

Pakastavat käymälämme ovat kotimaisia, laadukkaita ja testattuja. Siksi ne sopivat kaikenlaiseen käyttöön, lapsille, aikuisille ja senioreille. Pakastava wc on suosittu vaihtoehto sen hygieenisyyden vuoksi: tuotteen ideana on pysäyttää mikrobitoiminta jäädyttämällä.

Voit tilata pakastavan kuivakäymälän suoraan verkkokauppamme kautta netistä tai noutaa sovitusti varastoltamme Kangasalta. Jos kaipaat apua oikean tuotteen valinnassa, olethan meihin yhteydessä! Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse info@dt-keskus.fi tai soittamalla 050 4938145.

  • Näkymä