Tuhkaavat eli polttavat käymälät

7 Tuotetta

Polttava kuivakäymälä on sähköllä toimiva, tuhkaava wc, joka soveltuu erityisen hyvin esimerkiksi kesämökeille ja muihin kohteisiin, joihin ei voida rakentaa vesikäymälää. Joskus tuotteista käytetään myös nimitystä sähkövessa tai sähkö-WC.

Miksi valita polttava kuivakäymälä?

  • Helppo asentaa, käyttää ja tyhjentää
  • Hajuton ja hygieeninen
  • Ei vaadi viemäröintiä 

Tuhkaava kuivakäymälä eli kakkala polttaa korkeassa lämmössä käymäläjätteen harmaaksi tuhkaksi päästämättä ilmaan hajuja katalysaattorinsa ansiosta.

Polttava kuivakäymälä on helppohoitoinen

Tuhkaava wc on kätevä ratkaisu esimerkiksi kallioisella saarella, jonne vesikäymälää ei voida rakentaa. Kakkala on helppohoitoinen, joten iäkkäämpikin ihminen saa käymälän huollettua ja tyhjennettyä.

Polttavan kuivakäymälän toimintaperiaate on se, että kiinteä tuotos tuhkataan ja nestemäinen haihtuu. Tuotokset lasketaan suojapussiin, joka pudotetaan palokammioon nappia tai poljinta painamalla. Tuhkaus tapahtuu kammiossa.

Tuhkaavan wc:n tilaaminen

Tilaa polttava käymälä tai sähkövessa suoraan verkkokaupastamme tai sovi nouto varastoltamme Kangasalta. Toimitamme tuotteen muutamassa päivässä! Jos tarvitset apua oikean wc-ratkaisun valintaan, voit olla meihin yhteydessä. Viestiä voi laittaa info@dt-keskus.fi tai soittaa Pentille 050 4938145.
INCINOLET on merkeistä vanhin ja varmatoimisin. Eldorado on myös yksinkertainen, ei turhaa elektroniikkaa.

INCINOLET sähkötoiminen käymälä polttaa korkeassa lämmössä käymäläjätteen harmaaksi tuhkaksi päästämättä ilmaan hajuja katalysaattorinsa ansiosta.

INCINOLET on helppo asentaa kaikkialle missä on sähkövirtaa; vain pistoke seinään ja poistoilmaputki ulos niin INCINOLET on käyttövalmis. Ei vettä, kalliita viemäröintejä tai kemikaaleja.

USA:sta tuleva malli on vanhin markkinoilla oleva ja todistetusti toimiva. Tilaa omasi alta - kätevästi ja helposti netistä!

  • Näkymä