Yöastiat

7 Tuotetta

Yöastiat ovat käymälöitä, jotka voidaan sijoittaa helposti vaikkapa sängyn viereen tai alle helpottamaan yöllisen kulun tarvetta. Sähköttömät ja liikuteltavat käymälät toimivat hyvin myös esimerkiksi kesämökeillä tai remontin aikana väliaikaisena kuiva wc:nä.

Yöastiat ovat tukevia, painotestattuja ja sopivat kaikenlaisiin kohteisiin. Kuiva wc on helppo tyhjentää sisällä olevan kevyen astian vuoksi. Sisäastioissa on yleensä sanka ja kansi, jotta siirtäminen on turvallista ja helppoa. Yöastian voi tyhjentää viemäriin tai mökillä esimerkiksi kompostiin, kompostoivaan käymälään tai jätevesien sekaan.

Aikuisten potta eli yöastia on kätevä ratkaisu moneen tarpeeseen ja soveltuu hyvin myös lasten sekä iäkkäämpien ihmisten käyttöön. Osa tuotteistamme on alunperin suomalaisia, vaikka tuotteet nykyään valmistetaankin muualla.


Eimer Toilette on tukeva ja neliskanttinen kuiva wc. Toalux on korkeudeltaan ihanteellinen ja siinä on kannellinen sisäastia, jota on helppo kuljettaa. Kansi auttaa lisäksi hajujen hallinnassa. Sanitoa-kuivakäymälä on suurin aikuisten potta.

  • Näkymä