DT-KESKUKSEN VUOSI ALKAA MUUTOKSELLA 2

 Raini ja Pentti Kiukas päättävät lähes 20 vuotta kestäneen työnsä käymälöiden ja haja-alueen jätevesihuollon parissa. Työ on ollut erittäin mielekästä ja monista asiakkaista on tullut hyviä tuttuja. Haja-alueen jätevesihuolto puolestaan on elänyt monta muutosta ja vieläkään ei taideta aivan maalissa olla.

Uusi kauppias Jouni Saunamäki puolestaan on jo kokenut konkari jätevesiasioissa ja tuttu näissä jätevesihuollon ympyröissä. Jouni aloittaa verkkokaupan ilman kivijalkaa tammikuun alusta ja muuttaa sitten kevään kuluessa verkkokaupan oman näköisekseen tuotteineen ja palveluineen.

Jounin yhteystiedot ovat: info@dt-keskus.fi   JKS-ympäristötekniikka

                    puh.  050 5611096 (varmimmin ark. klo 17-19 ja la klo 10-16 )


Rainin tavoittaa vielä numerosta 050 5722257

Samoin Pentti vastaa vanhaan numeroon 050 4938145         


Raini ja Pentti lähettävät monet kiitokset kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

 

Jouni Saunamäki kiittää Rainia ja Penttiä sekä toivottaa Heille Hyviä Vuosia jatkossa, vaikkakin ilman DT-keskusta.

DT-keskus tulee jatkossa toimimaan samoin periaattein, kuten Rainin ja Pentin aikana palvellen asiantuntevasti kuivakäymälä- ja jätevesiasiakkaita, kuitenkin toistaiseksi pelkästään verkkokauppana, sekä joillakin messuilla (kunhan korona helpottaa). Perustuotevalikoima tulee pysymään suunnilleen samana, jotain uutta pyrin löytämään ja jotain ehkä jää pois.

Netti- ja FB-sivuja tulen päivittämään alkuvuoden aikana, joten kannattaa seurata mitä uutta sinne ilmaantuu. Ja jos Sinulla on jotain mielessä mitä et löydä verkkokaupastamme, kannattaa laittaa viestiä, niin katson miten voin auttaa löytämään tarvittavan tuotteen.

Tervetuloa siis kaikki vanhat ja uudet asiakkaat verkkokauppaan, osoitteessa

www.dt-keskus.fi

Hyvää alkanutta vuotta 2021!

Jouni, Pentti ja RainiPyritään pienin askelin kohti puhtaampaa ympäristöä, aloittaen omista jätteistämme. SIVUJEMME PÄIVITYS JA TUOTEVALIKOIMAN UUSIMINEN OVAT TYÖN ALLA.

PAHOITTELEN JOS ET LÖYDÄ MITÄ ETSIT, MUTTA VOIT LAITTAA SÄHKÖPOSTIA JA KERROMME LISÄÄ KYSYMISTÄSI TUOTTEISTA.